Zapisy na Maraton Sierpniowy w Gdańsku
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave
Regulamin forum
Wszystkie posty w tym dziale dotyczą zawodów jazdy szybkiej na rolkach. Prośba o wpisywanie nowych tematów wg zasady: data, miejsce, rodzaj wyścigu, czego temat dotyczy, np. "2009.09.19 Berlin Marathon - gdzie odebrać pakiet?", "2009.05.12-13 Poznańska Majówka - galeria zdjęć".
Wszystkie posty w tym dziale dotyczą zawodów jazdy szybkiej na rolkach. Prośba o wpisywanie nowych tematów wg zasady: data, miejsce, rodzaj wyścigu, czego temat dotyczy, np. "2009.09.19 Berlin Marathon - gdzie odebrać pakiet?", "2009.05.12-13 Poznańska Majówka - galeria zdjęć".
- piotro
- Ścigant 4x110mm
- Jeżdżę od: 02 sty 2010
Re: Zapisy na Maraton Sierpniowy w Gdańsku
W regulaminie zawodów dla dzieci, najniższa kategoria wiekowa to I klasa (7 lat).
Czy będe musiał fałszować metrykę urodzenia mojej 6-cio letniej córki?
I druga sprawa:
Niektóre osoby chętne na spotkanie piątkowe obawiają się, czy będą miały wystarczająco czasu, po przyjeździe do Gdańska, żeby się zapisać na maraton przed spędem integracyjnym.
Czy możliwe by było, abym odebrał w ich imieniu pakiety? W przypadku, gdyby nie odebrały ich u mnie (różne rzeczy mogą się zdarzyć), zwróciłbym te nieodebrane na Plac Zebrań Ludowych w sobotę do 7:30.
Czy będe musiał fałszować metrykę urodzenia mojej 6-cio letniej córki?
I druga sprawa:
Niektóre osoby chętne na spotkanie piątkowe obawiają się, czy będą miały wystarczająco czasu, po przyjeździe do Gdańska, żeby się zapisać na maraton przed spędem integracyjnym.
Czy możliwe by było, abym odebrał w ich imieniu pakiety? W przypadku, gdyby nie odebrały ich u mnie (różne rzeczy mogą się zdarzyć), zwróciłbym te nieodebrane na Plac Zebrań Ludowych w sobotę do 7:30.
UWAGA!!! WOŻĘ SIĘ!!!
-
bj43
- Szybszy niż Chuck Norris na 5x80mm
A czy nie prościej byłoby zrobić listę osób, które mają zagwarantowaną przez Organizatora rezerwację noclegu? Lub zamiast oddzielnej listy wykorzystać listę startową i w dodatkowej kolumnie to zaznaczyć, tak jak kilka miesięcy temu proponowałem?WOJTEK45 pisze:Postaram się do końca tygodnia wywiesic listę osób któe zarezerwowały noclegi aby dalej już działaly same i potwierdziły sobie wszystko w akademikach POLITECHNIKI.
Pozdrawiam.
-
WOJTEK45
- Prześcignął Chuck`a...
- Moje rolki: zbyt wolne
Organizator NIE GWARANTUJE tylko pomaga w organizacji. Teraz nie ma co się zastanawiac jak byłoby lepiej,
Postaram się aby widac było kolumne z rezerwacją noclegu na liście startowej
Postaram się aby widac było kolumne z rezerwacją noclegu na liście startowej
-
bj43
Na liście startowej, na pozycji 358, pojawił się Kolumbijczyk Diego Rosero Calad, który niewątpliwie będzie walczył o zwycięstwo w tej imprezie. Poprzeczka poszła w górę.
Pozdrawiam.
- Pedro
- Prześcigant 4x110mm
- Jeżdżę od: 01 kwie 2009
hmm, chciałem wczoraj sprawdzić, czy dam radę ... i dystans ok. 40km pokonałem
(amatorsko, na RB Twister przypomnę) co prawda w czasie ok. 2 godz., ale to było na ścieżce rowerowej, częściowo ułożonej z "telepiącej kostki", wliczając w to przejazdy przez ulice, stanie na światłach i skrzyżowaniach, dopinanie rolki, mijanie pieszych i rowerzystów, w tym jedną glebę z zagapioną "babą" i krótkie przestoje na nawrotach ... i tak sobie myślę, że może w Maratonie dałbym rade zmieścić się w tych 2 godz. ?! Przeraża mnie to jak patrzę na Wasze wyniki (brrr, rakiety
), bo zdążycie się wynudzić, zanim ja bym dotarł
no ale Wy z innej bajki jesteście, a moje kółka kręcą raczej w kierunku slalomu, a o Maraton to tak tylko żeby się sprawdzić i wziąć udział w zaje...fajnej imprze na jaką się zapowiada
(a dodatkowo jeszcze GSS na deser)
- piotro
- Ścigant 4x110mm
Przyjeżdżaj koniecznie. I nie zapomnij się zintegrować dzień wcześniej 
UWAGA!!! WOŻĘ SIĘ!!!
- Toudi
- Prześcignął Chuck`a...
- Kontakt:
Weź pod uwagę współuczestików, doping, atmosferę.Pedro pisze:hmm, chciałem wczoraj sprawdzić, czy dam radę ... i dystans ok. 40km pokonałem(amatorsko, na RB Twister przypomnę) co prawda w czasie ok. 2 godz., ale to było na ścieżce rowerowej, częściowo ułożonej z "telepiącej kostki", wliczając w to przejazdy przez ulice, stanie na światłach i skrzyżowaniach, dopinanie rolki, mijanie pieszych i rowerzystów, w tym jedną glebę z zagapioną "babą" i krótkie przestoje na nawrotach ... i tak sobie myślę, że może w Maratonie dałbym rade zmieścić się w tych 2 godz. ?! Przeraża mnie to jak patrzę na Wasze wyniki (brrr, rakiety
), bo zdążycie się wynudzić, zanim ja bym dotarł
no ale Wy z innej bajki jesteście, a moje kółka kręcą raczej w kierunku slalomu, a o Maraton to tak tylko żeby się sprawdzić i wziąć udział w zaje...fajnej imprze na jaką się zapowiada
Pewien jestem, że zdecydowanie zejdziesz poniżej 1h50.
A Gdańsk to świetna okazja do debiutu.
Przyjedź, bo będziesz żałował, że wątpliwości wzięły górę.
Pozdrawiam
Piotr
Piotr
- Pedro
- Prześcigant 4x110mm
- Jeżdżę od: 01 kwie 2009
przekonaliście mnie, dzięki 
-
WOJTEK45
- Prześcignął Chuck`a...
Zapraszam wszystkich zainteresowanych do sprawdzenia statusu noclegu i opłacenia składki - przy liście startowej pojawiły się stosowne informacje
Poza tym pod pozycja 358 jest wpisany potwierdzony zawodnik. Kto? sprawdź
Poza tym pod pozycja 358 jest wpisany potwierdzony zawodnik. Kto? sprawdź
-
WOJTEK45
- Prześcignął Chuck`a...
zapłaci jak wygra....Toudi pisze:No ale nie zapłacił
no bo teraz kasy mu nie styka
- MirekCz
- Szybszy niż Chuck Norris na 4x100mm
Normalnie zawody ustawione. Ty Wojtek może pracujesz jako działacz PZPNu ?WOJTEK45 pisze:zapłaci jak wygra....Toudi pisze:No ale nie zapłacił
no bo teraz kasy mu nie styka
Pozdrawiam,
Mirek Czerwiński
Mirek Czerwiński
- Andrzej
- Prześcignął Chuck`a...
- Moje rolki: Szybsze ode mnie
Długo się wahałem czy się zapisać bo sobie myslałem ze jak Wam ucieknę na 5 kilometrze to sam bedę musiał te 37 pozostałe jechać a to nudno. Ale teraz jest juz lepiej bo bedzie nas trzech w tej ucieczce. WM też zabierzemy do ucieczkiWOJTEK45 pisze: Poza tym pod pozycja 358 jest wpisany potwierdzony zawodnik. Kto? sprawdź
-
bj43
Cieszy duża liczba zgłoszonych chętnych do udziału w Maratonie Sierpniowym. Jest szansa, że pęknie 400-setka. To niewątpliwie duży sukces Organizatora.
Czy lista startowa zawiera także nazwiska kadetek i kadetów z klubów młodzieżowych? Pytam, bo nie zauważyłem nazw liczących się polskich klubów szkolących młodzież.
Czy lista startowa zawiera także nazwiska kadetek i kadetów z klubów młodzieżowych? Pytam, bo nie zauważyłem nazw liczących się polskich klubów szkolących młodzież.
Pozdrawiam.
- WFH
- Prześcignął Chuck`a...
- Moje rolki: Cavalli
- Jeżdżę od: 01 cze 1995
- Kontakt:
Z klubów póki co niewielu zawodników, ale myslę, że w najbliższych dniach się pojawią.bj43 pisze:Cieszy duża liczba zgłoszonych chętnych do udziału w Maratonie Sierpniowym. Jest szansa, że pęknie 400-setka. To niewątpliwie duży sukces Organizatora.