Dorabiam bokami bo przy maratonie same straty notujęMirekCz pisze:Normalnie zawody ustawione. Ty Wojtek może pracujesz jako działacz PZPNu ?WOJTEK45 pisze:zapłaci jak wygra....Toudi pisze:No ale nie zapłacił
no bo teraz kasy mu nie styka
Zapisy na Maraton Sierpniowy w Gdańsku
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave
Regulamin forum
Wszystkie posty w tym dziale dotyczą zawodów jazdy szybkiej na rolkach. Prośba o wpisywanie nowych tematów wg zasady: data, miejsce, rodzaj wyścigu, czego temat dotyczy, np. "2009.09.19 Berlin Marathon - gdzie odebrać pakiet?", "2009.05.12-13 Poznańska Majówka - galeria zdjęć".
Wszystkie posty w tym dziale dotyczą zawodów jazdy szybkiej na rolkach. Prośba o wpisywanie nowych tematów wg zasady: data, miejsce, rodzaj wyścigu, czego temat dotyczy, np. "2009.09.19 Berlin Marathon - gdzie odebrać pakiet?", "2009.05.12-13 Poznańska Majówka - galeria zdjęć".
-
WOJTEK45
- Prześcignął Chuck`a...
- Moje rolki: zbyt wolne
- Jeżdżę od: 02 sty 2010
Re: Zapisy na Maraton Sierpniowy w Gdańsku
Ostatnio zmieniony sob sierpnia 22, 2009 6:02 przez WOJTEK45, łącznie zmieniany 1 raz.
- zico
- Admin
- Moje rolki: SR Tarrega
- Jeżdżę od: 12 sty 1994
- Kontakt:

Serdecznie pozdrawiam,
Jakub "Zico" Ciesielski
http://www.wrotkarstwo.pl - jazda na rolkach: Twoje pierwsze źródło informacji
http://www.zicoracing.com - sklep z rolkami
Jakub "Zico" Ciesielski
http://www.wrotkarstwo.pl - jazda na rolkach: Twoje pierwsze źródło informacji
http://www.zicoracing.com - sklep z rolkami
-
WOJTEK45
- Prześcignął Chuck`a...
zico pisze:
To wieńczy dzieło związane z organizacją zawodów - w aspekcie administracyjnym
Pierwsza pewnie taka decyzja związana z imprezą tylko dla rolkarzy ( chyba że się mylę). A więc HISTORYCZNA
Teraz tylko sami przyłóżmy rękę ( wrotkę) do tego aby nas zauważono .
377 to już moc ludzi.Ale cel jest jeden.Zbliżyć się do 500
I ważna informacja:
Zawody wystartuje Prezydent Lech Wałęsa!!!!!!!!!!!!!!!!
-
WOJTEK45
- Prześcignął Chuck`a...
Na downhill zapisanych jest obecnie 231 osób
szykuje się niezła jazda
szykuje się niezła jazda
- grgur
- Ścigant 4x110mm
Takie decyzje uzyskiwaliśmy już dwukrotnie w Osiecznicy i jest to chyba oczywiste , bo zawody odbywały się na zamkniętych drogach : wojewódzkiej , powiatowych i gminnych ,a zawody zabezpieczali ludzie ze stosownych służb , a nie np. przypadkowi grzybiarze - tak ,że historię po trosze tworzymy wszyscy ........WOJTEK45 pisze:Pierwsza pewnie taka decyzja związana z imprezą tylko dla rolkarzy ( chyba że się mylę). A więc HISTORYCZNA
- ALAN54
- Prześcignął Chuck`a...
- Jeżdżę od: 15 sie 2001
- Kontakt:
Pax vobis chłopaki.
Obawiam się że Monika z Małej Dylewskiej Was pogodzi bo to ona była pierwsza z imprezą tylko dla rolkarzy.
Z całym szacunkiem dla waszych dokonań.

Obawiam się że Monika z Małej Dylewskiej Was pogodzi bo to ona była pierwsza z imprezą tylko dla rolkarzy.
Z całym szacunkiem dla waszych dokonań.
- grgur
- Ścigant 4x110mm
ALAN54 pisze:Pax vobis chłopaki.
Z całym szacunkiem dla waszych dokonań.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Amen.
- ALAN54
- Prześcignął Chuck`a...
- Jeżdżę od: 15 sie 2001
- Kontakt:
OFERTA LAST MINUTE
Maraton Sierpniowy w Gdańsku
wyjazd - piątek ok.18:00 i powrót w niedzielę po południu
2 noclegi w akademiku (po ok.35zł/noc)
w programie: Maraton lub półmaraton, after party, niedzielny zjazd rolkarski
to mam jeszcze 2 miejsca na pokładzie.
POZDRO ALAN54
Maraton Sierpniowy w Gdańsku
wyjazd - piątek ok.18:00 i powrót w niedzielę po południu
2 noclegi w akademiku (po ok.35zł/noc)
w programie: Maraton lub półmaraton, after party, niedzielny zjazd rolkarski
to mam jeszcze 2 miejsca na pokładzie.
POZDRO ALAN54
- Pedro
- Prześcigant 4x110mm
- Jeżdżę od: 01 kwie 2009
Jeszcze jedno pytanie laika-amatora. Kwestia nawadniania organizmu. Przede mną jakieś 2 godz. jazdy. Jeżdżę amatorsko (raczej w kierunku freestyle, maraton przy okazji) i przy takim 40km wysiłku bardzo się forsuję (no i nieźle pocę), a jedna z prognoz pogody przepowiadała chyba ze 30 stopni na ten dzień – lepsze to niż deszcz, ale i dużo więcej potu wyciśnie. Doczytałem, że punkt odświeżania jest na 20km trasy, ale czy to wystarczy ? Często jeżdżę w takim pasie biodrowym z miejscem na bidony i jakiegoś izotonika sobie tam na trasę pakuję – czasami jednego czasami dwa. Wiem, że to mnie dodatkowo obciąża i spowolnia, ale na czasie mi nie zależy, grunt żebym ukończył (a będzie jeszcze fajniej, jak nie będę ostatni, a zupełny odlot jak w 2 godz. się zmieszczę 
Widziałem, że zawodowcy z czymś takim nie jeżdżą, ale nie wiem czy ja z jednorazowym nawodnieniem w trakcie maratonu dam radę … nie ma chyba żadnych przeciwwskazań, żeby jechać ze swoimi płynami ? Czy może bardziej nawodnić się przed startem ?
z góry dziękując, poproszę bardziej doświadczonych o jakieś rady w tym kierunku ...
pozdro z Looblyna
(BTW: niby miasto niemałe, a póki co - jako jedyny stąd startuję ... druga osoba, która wyskakuje po wrzuceniu "Lublin" w wyszukiwarkę to maratończyk biegacz - znalazł się tam przez pomyłkę)
Widziałem, że zawodowcy z czymś takim nie jeżdżą, ale nie wiem czy ja z jednorazowym nawodnieniem w trakcie maratonu dam radę … nie ma chyba żadnych przeciwwskazań, żeby jechać ze swoimi płynami ? Czy może bardziej nawodnić się przed startem ?
z góry dziękując, poproszę bardziej doświadczonych o jakieś rady w tym kierunku ...
pozdro z Looblyna
(BTW: niby miasto niemałe, a póki co - jako jedyny stąd startuję ... druga osoba, która wyskakuje po wrzuceniu "Lublin" w wyszukiwarkę to maratończyk biegacz - znalazł się tam przez pomyłkę)
- Piotr B
- Prześcignął Chuck`a...
hej jedź ze swoim wyposażeniem i pij powoli kiedy bedziesz miał na to ochotę jakbys był na treningu. Pierwszy taki start to zbieranie własnych doświadczeń. Powodzenia!Pedro pisze:Jeszcze jedno pytanie laika-amatora. Kwestia nawadniania organizmu. Przede mną jakieś 2 godz. jazdy. Jeżdżę amatorsko (raczej w kierunku freestyle, maraton przy okazji) i przy takim 40km wysiłku bardzo się forsuję (no i nieźle pocę), a jedna z prognoz pogody przepowiadała chyba ze 30 stopni na ten dzień – lepsze to niż deszcz, ale i dużo więcej potu wyciśnie. Doczytałem, że punkt odświeżania jest na 20km trasy, ale czy to wystarczy ? Często jeżdżę w takim pasie biodrowym z miejscem na bidony i jakiegoś izotonika sobie tam na trasę pakuję – czasami jednego czasami dwa. Wiem, że to mnie dodatkowo obciąża i spowolnia, ale na czasie mi nie zależy, grunt żebym ukończył (a będzie jeszcze fajniej, jak nie będę ostatni, a zupełny odlot jak w 2 godz. się zmieszczę
- WFH
- Prześcignął Chuck`a...
- Moje rolki: Cavalli
- Jeżdżę od: 01 cze 1995
- Kontakt:
Liczba zapisanych uczestników przekroczyła już 400, mam nadzieję, że następna setka pójdzie szybko 
-
WOJTEK45
- Prześcignął Chuck`a...
Poniżej 9 sekund proponuję. Będzie rekord świataWFH pisze:Liczba zapisanych uczestników przekroczyła już 400, mam nadzieję, że następna setka pójdzie szybko
-
WOJTEK45
- Prześcignął Chuck`a...
Jutro wieczorem pojawi się dokładny "minutowy" plan zawodów.Wszystkich zainteresowanych zapraszam na stronę maratonu.
Obowiązująca cyfra - 406.
Obowiązująca cyfra - 406.
-
WOJTEK45
- Prześcignął Chuck`a...
od 20:33 do 21:46 liczba uczestników wzrosła do...415
Ale tempo
Ale tempo