Regulamin forum
Każdy nowy temat rozpoczynamy od podania nazwy miejscowości w nawiasie, ewentualnie daty, informacji lub zapytania np. [Poznań] 02.04.2007 godz. 10:00 trening na Malcie! lub [Kraków] szukam rolkarzy jeżdżących freestyle slalom.
Postautor: Kaitou » sob października 03, 2009 3:53
Zimno to jeszcze nie problem, gorzej z deszczem. Nie wiem jak będzie jutro ale chętnie bym w tę niedzielę gdzieś pojeździł, może nawet na Carrefour Turzyn po parkingu? Jeśli pogoda będzie deszczowa to zapewne znajdziecie mnie po 18.00 na parkingu na pierwszym piętrze. Jeśli jakiś wyjazd to piszcie sms (605856855) bo na forum nie zawsze bywam i często przegapiam.
Hallo
Jestem na Arkonce. Wcale tak mocno tu nie wieje. Sucho jest. Tylko mam problem basen jest zamkniety,a droga w okolo basenu zasypana lisciami. Czasami deszcz pokropi, ale zaraz wysycha.
Zastanawiam sie czy nie przeskoczyc przez plot. Hmmmm. Idzie ktos?
Ok. To i ja przyjadę.
Jak szalone dziewczyny poruszają się dużym i szybkim samochodem to i trzeba się liczyč z ..........
Wspòczuje. Ja ostatnio miałem więcej szczęšcia. Trzy wykroczenia, zatrzymali na. gorącym uczynku i pušcili
Próbujemy sie zmobilizować, ale coś nam ostatnio nie wychodzi.
Wstępnie uzgadnialiśmy z Karolą i Łukaszem, żeby dziś do Was dołączyć, ale dzis to deszczyk trochę pada i pewnie bedzie mokro...
Zobaczymy...