minimum 899 zł za Twistery, nie tylko w sklepie u Zico
Wychodzi na to że Twistery też są kosmicznie drogie
W tym sezonie Rollerblade podniosło ceny, Fusion X5 kosztuje 200 złotych więcej niż w sezonie poprzednim, Twister podrożał o 100 z kawałkiem. Zgodzę się co do jakości produktów Rollerblade, ale cena już nie jest tak rozsądna. Wiem że przez światowe rynki przetoczył się kryzys, ale podnoszenie ceny, w sytuacji gdy konkurencja tego nie robi, w dodatku bez żadnych ulepszeń w sprzęcie w porównaniu do roku poprzedniego trochę śmierdzi. Albo Rollerblade jest w tragicznej sytuacji finansowej, albo zachęceni wynikami sprzedaży stwierdzili że ludzie i tak kupią, więc trochę kasy dodatkowej można wydoić. Pamiętaj - jesteś klientem i głosujesz portfelem. Jeśli Rollerblade to zagranie ujdzie "na sucho" tj. okaże się zyski się zwiększą a towar rozejdzie - sezon 2011 przyniesie podwyżki cen sprzętu wszystkich producentów. Podejrzewam że Twistery się sprzedadzą w 100% ale mam nadzieję że tegoroczne X5 okażą się klapą, bo nie widzę w czym niby te rolki miały by być lepsze od Roces ASP czy PS Metro, żeby płacić za nie 800 zł.
A kontaktów niezłych nie mam, tylko znajomą z czasów liceum, by mogła kupić rolki w sklepie stacjonarnym i wysłać, to tyle