Więc chętnie się z wami spotkam by chociaż porozmawiać
Szczecin-rolki
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave
Regulamin forum
Każdy nowy temat rozpoczynamy od podania nazwy miejscowości w nawiasie, ewentualnie daty, informacji lub zapytania np. [Poznań] 02.04.2007 godz. 10:00 trening na Malcie! lub [Kraków] szukam rolkarzy jeżdżących freestyle slalom.
Każdy nowy temat rozpoczynamy od podania nazwy miejscowości w nawiasie, ewentualnie daty, informacji lub zapytania np. [Poznań] 02.04.2007 godz. 10:00 trening na Malcie! lub [Kraków] szukam rolkarzy jeżdżących freestyle slalom.
Re: Szczecin-rolki
Mam nadzieję że na ten weekend coś planujecie
Bo już jutro rano będę w polsce na weekend
Kiedyś śmigalismy po Szczecinie po 22:00. Było super choć centrum jest lekko małe. Trasa Jasne Błonia - Wały Chrobrego - Galaxy - Jasne Błonia zajęła w bardzo wolnym tempie niecałą godzinkę. Przy czym zatrzymywaliśmy się tu i tam. Jesli masz ochotę możemy się umówić na nocne jeżdżenie. Szczecin w okolicach północy jest zupełnie innym miastem.wielblad1 pisze:Witam. Czy jeździcie po mieście w nocy lub wcześnie rano? Chętnie bym się z kimś ustawił na nocny bombing. Co prawda nie jeżdżę na rolach tylko na longboardzie ale postaram się dotrzymać tempaLongboarderów w Szczecinie nie ma a w kilka osób zawsze raźniej i bezpieczniej.pzdr.
Prawdopodobnie w niedzielę uda się coś skręcić. Nie wiem czy Maciek da radę na 20:00 bo ta pora dla Jego dziecka jest trochę późna. Wcześniej za to na ścieżkach jest duży ruch, a przy kasach gdzie jeździmy kręcą się ludzie kąpiący się na Arkonce. Gdyby przyjechał Artur to dałbym się skusić i przyjechaćSławek993 pisze:Mam nadzieję że na ten weekend coś planujecieBo już jutro rano będę w polsce na weekend
![]()
No ja niestety tylko będę mógł przyjść i jakoś was poznać. i w niedziele to ostateczny termin kiedy mogę się z wami spotkać bo w poniedziałek z samego rana jadę już na lotnisko do berlina.
- mxc
- Czterokółkowiec
- Moje rolki: Twister 243
- Jeżdżę od: 01 paź 2009
No, wczoraj nawet fajnie było na Arkonce. Poznałem nowe twarze
, oraz ze starymi znajomymi mogłem porozmawiać, no i oczywiście asfalt nalegał i chciał się do mnie przytulić. A niech mu tam będzie - uległem. Mimo tego było warto.
Maćko
Maćko
- Kocurek
- Jeżdżę od: 09 maja 2010
Witam
Maciek, ja się nie dziwię, że asfalcik nalegał
skoro ze starymi znajomymi się przywitałeś a z nim nie
Więc się wkurzył
i sam się przytulił do Ciebie. Komicznie to musiało wyglądać
ale sam przyznałeś, warto było się poświęcić na ten jeden uścisk 
Co do samego spotkania, w niedzielę nie widzę problemu. Będę na kąpielisku cały dzień i że tak powiem, tyłeczek wygrzewać będę. A potem około 19:00 na rolka po żegluję, więc sprawa jest do ugadania.
Dziś pojeżdżę na Arkonce aby dotrzeć nowe kółka, bo pomykam na nich jak nowicjusz
Na Wałach Chrobrego będę, ale bez rolek 
Maciek, ja się nie dziwię, że asfalcik nalegał
Co do samego spotkania, w niedzielę nie widzę problemu. Będę na kąpielisku cały dzień i że tak powiem, tyłeczek wygrzewać będę. A potem około 19:00 na rolka po żegluję, więc sprawa jest do ugadania.
Dziś pojeżdżę na Arkonce aby dotrzeć nowe kółka, bo pomykam na nich jak nowicjusz

Jak tu w polsce gorąco...Nie to co tam w angli 
Co do spotkania to ustalcie jakiś termin a ja się dostosuje
Co do spotkania to ustalcie jakiś termin a ja się dostosuje
- Kocurek
Jak będziesz mógł, to wpadnij na Arkonkę w niedzielę o godz. 20:00 przed wejściem na kąpielisko

Nie widzę problemu
Wpadnę 
- Joanna5522
- Moje rolki: Twister 231 :)
- Jeżdżę od: 01 lip 2010
No to drodzy koledzy oraz koleżanki dołączam do Was również wirtualnie
Ciekawe, bo zazwyczaj bywa odwrotnie
Do niedzieli!
Ciekawe, bo zazwyczaj bywa odwrotnie
Do niedzieli!
- mxc
- Czterokółkowiec
- Jeżdżę od: 01 paź 2009
Witamy, witamy 
No to jutro się widzimy. A ja mam pytanie, czy istnieje możliwość przełożyć spotkanie o godzinę np. na 19.00 ja jeżdżę z córką, a ona następnego dnia do przedszkola pomyka, także musi się wyspać.
Co Wy na to?
Maćko
No to jutro się widzimy. A ja mam pytanie, czy istnieje możliwość przełożyć spotkanie o godzinę np. na 19.00 ja jeżdżę z córką, a ona następnego dnia do przedszkola pomyka, także musi się wyspać.
Co Wy na to?
Maćko
- Kocurek
O!!!... no widzę że nareszcie udało się przyłączyć do nas
A co do jazdy, o tej 19:00 to ja będę. Aaa... byłem u kuzyna i wyciągnął mnie na rolki do Schwedt. I powiem Wam, że całkiem przyjemnie jeździ się po wałach przeciwpowodziowych i lasach.
A co do jazdy, o tej 19:00 to ja będę. Aaa... byłem u kuzyna i wyciągnął mnie na rolki do Schwedt. I powiem Wam, że całkiem przyjemnie jeździ się po wałach przeciwpowodziowych i lasach.

Ja się wybieram również na 19:00 z córką. Może być tłoczno
...i bardzo dobrze

Hej Asia! Widzę, że jednak udało się zarejestrowaćJoanna5522 pisze:No to drodzy koledzy oraz koleżanki dołączam do Was również wirtualnie![]()
![]()
Ciekawe, bo zazwyczaj bywa odwrotnie![]()
Do niedzieli!
- Joanna5522
- Moje rolki: Twister 231 :)
- Jeżdżę od: 01 lip 2010
Wstyd mi pisać dlaczego to tyle trwało
Wały przeciwpowodziowe i lasy - brzmi ciekawie. Mam nadzieję, że wieczorem temat zostanie rozwinięty
Do 19.00!
Wały przeciwpowodziowe i lasy - brzmi ciekawie. Mam nadzieję, że wieczorem temat zostanie rozwinięty
Do 19.00!
To ja też będę o 19
Edit:
Miło było was poznać:) I też zrobiliście mi jeszcze większą chęć na rolki

Edit:
Miło było was poznać:) I też zrobiliście mi jeszcze większą chęć na rolki
Sławku mnie nie było, ale pozdrawiam Cię serdecznie 
Witam Asiu
Prago fajny nowy avatar
I widziałam Cię z zrodziną dziś na Błoniach
Krzyczałam cześć,a le nie słyszałeś, byłeś zajęty pozowaniem do zdjęć 
My z mężem wróciliśmy właśnie z rolek. Przełamywałam dziś barierę lewej nogi
Jeździmy coraz lepiej. Myślę, że jeszcze z tydzień, dwa i możemy zacząć bardziej wyrafinowane ćwiczenia. Najważniejsze to to, że już pewniej się czuję na rolkach.
Pozdrawiam
Witam Asiu
Prago fajny nowy avatar
My z mężem wróciliśmy właśnie z rolek. Przełamywałam dziś barierę lewej nogi
Pozdrawiam