Szczecin-rolki
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave
Regulamin forum
Każdy nowy temat rozpoczynamy od podania nazwy miejscowości w nawiasie, ewentualnie daty, informacji lub zapytania np. [Poznań] 02.04.2007 godz. 10:00 trening na Malcie! lub [Kraków] szukam rolkarzy jeżdżących freestyle slalom.
Każdy nowy temat rozpoczynamy od podania nazwy miejscowości w nawiasie, ewentualnie daty, informacji lub zapytania np. [Poznań] 02.04.2007 godz. 10:00 trening na Malcie! lub [Kraków] szukam rolkarzy jeżdżących freestyle slalom.
Re: Szczecin-rolki
Parking faktycznie pusty i ciemny od kiedy zepsuło im się oświetlenie. Ja jeżdżę przed wejściem - tam jest jasno. Jest tam skrawek terenu na którym można pojeździć slalom. Do dalekich dystansów jest obok cała ulica Przyjaciół Żołnierza 
-
Rolfan
- Ścigant 4x110mm
- Jeżdżę od: 02 sty 2010
A przy Casto na Ku Słońcu juz nikt nie jeżdzi? Gaszą swiatła po 23-ciej. 
Pozdrowienia
- Kocurek
- Moje rolki: Twister 243
- Jeżdżę od: 09 maja 2010
W poniedziałek będziemy jeździć na Cegielni, będzie nas parę osób. Od siebie dodam że będzie miła niespodzianka
trzy osoby już wiedzą co się szykuje

Na pewno będzie miła
atmosfera.
Ola.... zdrowiej nam jak najszybciej, mamy nadzieję że w połowie września zaczniesz z nami jeździć na rolkach.
trzy osoby już wiedzą co się szykuje 
Na pewno będzie miła
atmosfera.Ola.... zdrowiej nam jak najszybciej, mamy nadzieję że w połowie września zaczniesz z nami jeździć na rolkach.

O! Jak miło! W końcu kogoś zawieje do mojej pustelni
Serdecznie zapraszam. O 21:00 na pewno będę. Do zobaczenia
Praga czemu te roleczki nie mają rozmiaru 44

Bo życie czasem bywa okrutne, a Praga ma ma małe stopySławek993 pisze:Praga czemu te roleczki nie mają rozmiaru 44![]()
![]()
![]()
![]()
O czym to ja miałem? aaaAA już pamiętam! Wczoraj na moje odludzie zawitała dość spora ekipa. Zrobiło się tłoczno i hmm ..rodzinnie
Po niecałych dwóch godzinach spotkanie zakończono z pompą. Spadł rzęsisty deszcz i to tak nagle, że zmoknięte kubki zbierali w strugach deszczu desperaci-wariaci Jasiek i kuternóżka Ola (której z całego serca życzę rychłego powrotu do zdrowia - również psychicznego
-
Lika
- Czterokółkowiec
- Moje rolki: Rollerblade Twister '09
- Jeżdżę od: 15 wrz 2009
Witam serdecznie 
widzę, że pięknie się grupa rolkarzy rozrasta
Przychodzę z propozycją spotkania po tym weekendzie. Zamierzam wpaść do Szczecina na jeden dzień (z rolkami) i chętnie bym przy okazji poznała nową część ekipy szczecińskiej. Na dobre wracam w październiku. Co wy na to? Byle nie weekend.
Pozdrawiam cieplutko
i wytrwałości w treningach życzę.
widzę, że pięknie się grupa rolkarzy rozrasta
Pozdrawiam cieplutko
i wytrwałości w treningach życzę.
rock & rolki 
- Kocurek
Było bardzo sympatycznie, pojeździło i porozmawiało się. A przede wszystkim było wesoło
Mam nadzieję że tak pozostanie baaaaaardzooo długo.
Lika - wystarczy jak napiszesz kiedy będziesz, a my w miarę swoich możliwości przybędziemy. Jeździmy wieczorem kiedy jest mało ludzi, nie wcześniej jak od godz. 18:00
Pozdrawiam
Mam nadzieję że tak pozostanie baaaaaardzooo długo.Lika - wystarczy jak napiszesz kiedy będziesz, a my w miarę swoich możliwości przybędziemy. Jeździmy wieczorem kiedy jest mało ludzi, nie wcześniej jak od godz. 18:00
Pozdrawiam

poszedłbym dzisiaj pojeździć wieczorkiem na Arkonkę; ale nie wiem jak pogoda.. czy nie trzeba będzie się jeszcze szybciej zwijać...
Pozdrowienia dla wszystkich rolkujących:)
Pozdrowienia dla wszystkich rolkujących:)
byłem jednak dzisiaj wieczorkiem i pustki na arkonce... zero ludzi...
nawet jakoś udało się, że nie lało akurat...

nawet jakoś udało się, że nie lało akurat...
- Kocurek
Jeżeli w środę nie będzie padać, to nie ma problemu, kilka osób przybędzie i będziemy jeździć 
Raczej jeszcze nie spuścili, ale palca uciąć nie dam
Raczej jeszcze nie spuścili, ale palca uciąć nie dam

Kocurek - dobrze, że nie dałeś sobie palca obciąć
bo byś miał dzisiaj o jednego paluszka mniej
dla uściślenia - DOOKOŁA Arkonki jeździłem

dla uściślenia - DOOKOŁA Arkonki jeździłem
Ja się piszę na środę 
Kto się podejmuję zakląć pogodę?
Kto się podejmuję zakląć pogodę?