poszukuję dobrych rolek

Zanim kupisz - zapytaj, przeczytaj o sprzęcie do jazdy na wrotkach (rolkach / rolki)
Dział tylko o jeździe fitness i szybkiej.
Place to talk about skates, wheels, bearings. Only for fitness and speed inline skating

Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave

Awatar użytkownika
Krzysztof
Prześcignął Chuck`a...
Moje rolki: Grelowski
Jeżdżę od: 01 cze 2002

Post autor: Krzysztof » czw czerwca 22, 2006 10:53

Kup najtańsze Rollerblady, Salomony lub K2.
Jak nie będziesz jeździć to straty będą najmniejsze. A jak złapiesz bakcyla jazdy to będziesz już wiedział jakie będą następne.

Sprzedawca jak sama nazwa wskazuje ma za zadanie sprzedawać a dobry sprzedawca umie doradzić (jest jeszcze kategoria super-sprzedawca - jak chcesz kupić rolki to w końcu kupujesz jeszcze stół do tenisa stołowego, uprząż dla konia i poradnik "Jak zdobyć Mount Everst w weekend" jako niezbędne dodatki treningowe ).
Może spytaj sprzedawcę na jakich rolkach jeździ :D

A z ortografią jest jak z innymi regułami, chociażby jazdy na rolkach. Ich przestrzeganie wychodzi wszystkim na korzyść.

LTM
Ścigant 4x110mm
Jeżdżę od: 02 sty 2010

Post autor: LTM » czw czerwca 22, 2006 11:00

Zapewniam Cię, że akurat w tym sklepie ludzie znają się na rzeczy, dobrze wiedzą do czego wrotki służą i potrafią doradzić w wyborze sprzętu!!

Kekacz
Moje rolki: Mission DS6
Jeżdżę od: 02 sty 2006
Kontakt:

Post autor: Kekacz » czw czerwca 22, 2006 11:06

ALAN54 pisze:Hej Kekacz! Popieram Cię w całej rozciągłości. Czyżbyś był, jako i ja człowiekiem starej daty dla którego ortografia jest chlebem powszednim? POZDRO ALAN54 :D :D :D
27 lat mam, ale mnie takie cos odrzuca :) Napatrzy sie czlowiek, kiedys publicznie walnie takiego babola i bedzie wstyd :twisted:

lengosz

Post autor: lengosz » czw czerwca 22, 2006 11:19

Spoko, ale tłumaczę, że o tym numerze w rollsport mają tylko jedne rolki w tej chwili podobnież dobre jakościowo, ale ja się nie znam na tym sprzęcie wiem, że to nie market i ludzie mają pojęcie o tym, co sprzedają, ale co innego jak idziesz do sklepu i sprzedawca dobiera sprzęt do ciebie Anie sprzedaje akurat tego, co zostało na półce żeby. Po to tu piszę żeby wiedzieć, o co pytać, czego szukać, na co zwracać uwagę ……. A może się mylę :roll:

lengosz

Post autor: lengosz » czw czerwca 22, 2006 11:42

Widzę kekacz że lubisz się troszkę naśmiewać z ludzi lepiej to widać w twoich zdjęciach http://www.rkf.rzeszowiak.pl/album_comm ... pic_id=282 jak chcesz to napisz na temat, jaki jest, ……… ale rolki to formuła 1 to są twoje zainteresowania z innego forum jak się nie mylę : :lol:
Zainteresowania: Uprawiane: kosz, Foto; symulowano-kibicowane: Formuła 1, żużel, rajdy.

Kekacz
Moje rolki: Mission DS6
Jeżdżę od: 02 sty 2006
Kontakt:

Post autor: Kekacz » czw czerwca 22, 2006 12:11

Troszke widze piaskownicą zaleciało... :roll: 29 lat mowisz? Obrazek

Oprocz ortografii radze jeszcze o gramatyke zahaczyc, bo ciezko cos zrozumiec.

lengosz

Post autor: lengosz » czw czerwca 22, 2006 7:09

Tobie dziękuję, Kekacz bo walisz mi smuty 8) A nie umiesz mówić na temat wielki dzięki tobie nie odpisuj na moje pytanie, bo szkoda mi czytać. Wszystkim wielki dzięki za podpowiedzi zakupiłem SALAMON morion 9 sądzę, że dobry wybór :lol:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Sprzęt - jazda fitness i szybka / Equipment - fitness and speed”