Urodziwa Pani z Białegostoku;)
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave
-
Pati :P
- Pięciokółkowiec 80mm
- Jeżdżę od: 02 sty 2010
;]
hehe to przejście na "Ty" trzeba będzie uczcić
ale to juz przy okazji opóźnionych poprawin. hehehe, najprawdopodobniej we czwartek będę w Warszawie...boję się, że się zgubię
może znajdzie sie ktoś kto by mnie przypilnował?
-
- Pięciokółkowiec 80mm
;]
heh..nie będzie mnie tu przez parę dni, jadę trochę naładować baterię przed obozami. Augustów - tam mnie szukacje
pozdrawiam wszystkich, i 3mam kciuki za ekipe, ktora pojechala do Czech. pa / smski mile widziane
pozdr.
-
- Pięciokółkowiec 80mm
;]
no wiec niestety moj wyjazd na oboz sie opoznia,
wiec zdazylam pojechac na mase, kolezanka zachorowala i bylam tam sama.
na poczatku nie chcialam tam jechac bo sie wstydzilam, ale jak powiedzialam ze pojade to tak musialo byc. nie bylo az tak zle, jako jedyna na rolkach..zwracalam troche na siebie uwage
nie mialam aparatu ale duzo ludzi robilo zdjecia wiec pewnie sie zalapalam i rowniez jak obiecalam, pokaze te fotki...
pozdrawiam
pozdrawiam
-
- Pięciokółkowiec 80mm
http://www.rowerowy.bialystok.pl/index. ... gal&gal=42
znalazlam sie na paru fotkach, i komentarz ale nie do tego zdjecia podstawiony. pozdro.
znalazlam sie na paru fotkach, i komentarz ale nie do tego zdjecia podstawiony. pozdro.
Odnalazłam ten komentarz --> TUTAJ i bardzo mnie intryguje skąd się wzięła ta ciekawostka ?Pati pisze:http://www.rowerowy.bialystok.pl/index. ... gal&gal=42
"przy okazji ciekawostka - rolki to wg. PoRD także rower"
Czyja to interpretacja ? Waszej policji ?
- PeterCave
- Redaktor wrotkarstwo.pl
- Jeżdżę od: 09 kwie 2005
- Kontakt:
Taka interpretacja jest w Kodeksie drogowym. Gdzieś na forum o tym pisałem i nie tylko ja. Wg. kodeksu rower to pojazd jedno lub wielośladowy napędzeny siłą mięśni (czy coś takiego). Rolki są raz jedno, raz wielośladowe, czyli jedno i wielośladowe, a że "i" implikuje "lub", to rolki są rowerem.
Jeszcze dochodzi definicja "pojazdu". Pojazd to jakaś maszyna czy coś przeznaczone do poruszania się po jezdni, drodze czy jakoś tak.
Może po meczu przytoczę tekst oryginalny.
Pozdrawiam
Jeszcze dochodzi definicja "pojazdu". Pojazd to jakaś maszyna czy coś przeznaczone do poruszania się po jezdni, drodze czy jakoś tak.
Może po meczu przytoczę tekst oryginalny.
Pozdrawiam