pomoc w zakupie i znalezieniu udobrego sklepu w katowicach:D

Zanim kupisz - zapytaj, przeczytaj o sprzęcie do jazdy na wrotkach (rolkach / rolki)
Dział tylko o jeździe fitness i szybkiej.
Place to talk about skates, wheels, bearings. Only for fitness and speed inline skating

Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave

Awatar użytkownika
nortH
Jeżdżę od: 02 sty 2010

pomoc w zakupie i znalezieniu udobrego sklepu w katowicach:D

Post autor: nortH » wt czerwca 27, 2006 11:54

witam na roleczkach jezdzilem jakis czas temu przz 4 latka nio i znowu powrocilem do tego fajniusiego sportu :D chce kupic nowe rolki mam na nie ok 400 zeta mysle ze da sie jakies konkretne juz kupic nie chodzi mi o rolki do jazdy agresywnej itd bardziej fitnesowy z aluminiowa rama co by sie nie rozsypala po zjezdzie ze schodow :lol:

mam erowneiz kolejne pytanie orientujecie sie moze gdzie moge w katowicach takowe zakupic chodzi mi o jakies dobre sklepy z tego typu sprzetem a nie jakies intersporty itd w centrach handlowych

z gopry dziekowa za odpowiedz(prosilbym o jak najszybsza zalezy mi na czasie)

ps2 wiem ze sa dobre sklepy internetowe ale jakos nim nie ufam chyba ze znacie jakis naprawde dobry to rowniez zapodajcie linkiem :D

Awatar użytkownika
koziar2
Redaktor wrotkarstwo.pl
Moje rolki: Rollerblade Twister III
Jeżdżę od: 01 maja 2006
Kontakt:

Post autor: koziar2 » pt czerwca 30, 2006 9:45

Witam
jak masz cos upatrzone to Intersport czy GoSport moze byc. Tam maja naprawde fajny sprzet.
Bylem jeszcze na pl wolnosci w sportowym - tez dosyc duzy wybor rolek. Poza tym inne sklepy nie przychodza mi do glowy.

PS. wie ktos gdzie mozna kupic srube do rolek K2? Odkrecilem hamulec i teraz mam troche dluzsza srobe nis powinna byc :)) Podobno w interSporcie w Sosnowcu mieli - moze ktos sprawdzic? bede wdzieczny. ewentualnie jakis sklepik internetowy

Awatar użytkownika
nortH

Post autor: nortH » wt lipca 04, 2006 10:28

wiem w summicie wna placuwolnosci bo tam wymienialem:D:Dale mam kolejne pytanie po 2 dniach jazdy na rolkach zaowazylem ze przednie koleczko w prawiej rolce zaczyna mi si epo prostu rozsypywac :evil: :evil: nie jezdzilem po jakims dziadostwie zaliczylem choprzowski park ewiadomo super rownej powiezchni tam nie ma alle zeby po 2 dniach mi si ekolko rozsypywalo lol mam k2 exo 2.1 nei wiem co robic czy do reklamacji leciec czy cos pomozcie zaznacze ze we wczesniejszych rolkach kolka wytrzymaly mi 4 lata i to przy bardzo hardcorowej jezdzie :D

michal16

Post autor: michal16 » czw sierpnia 10, 2006 12:09

JA mam inny sposób. Kiedyś poprostu zamiast kupować śrube ( oczywiście teraz już mam oidpowiednią śrubę) kupiłem ( tańszy ) zestaw yszczelek hydraulicznych, wybrałem odpowiedznią i podłożyłem w miejscu łączenia hamulca. Jeżdziłem tak przez rok a moim rolkom nic się nie stało. Niejest to jednak dobre rozwiązanie na dłuższą mete bo ta uszczelka się wyrabia. Ale na jakiś czas napewno wystarczy

Awatar użytkownika
koziar2
Redaktor wrotkarstwo.pl
Moje rolki: Rollerblade Twister III
Jeżdżę od: 01 maja 2006
Kontakt:

Post autor: koziar2 » czw sierpnia 10, 2006 3:48

Śrubę kupiłem na Wolności w K-cach :)) teraz mam problem z kółkami ale od tego jest już inny wątek :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Sprzęt - jazda fitness i szybka / Equipment - fitness and speed”