Odzywam się, bo potrzebuję rady. Przeglądam to forum od miesiąca, bo chcę sobie kupić dobrej jakości rolki do jazdy po mieście (chodniki, ścieżki rowerowe, itp.), samej lub w niewielkiej grupie. Jeżdżę tak od 15 lat, ale dotąd miałam różne rolki firm X. Teraz chcę kupić konkret. Przeznaczam na to 600 zł. I znalazłam kilka modeli, które podobno są dobrej jakości, cenie i do tego podobają mi się estetycznie, mianowicie:
Rollerblade Spark 80, na które zwróciłam uwagę po przejrzeniu forum i przymierzeniu w sklepie
Powerslide Phuzion Pure - po sugestii pana w sklepie sportowym
Powerslide Phuzion 3 - po kolejnej sugestii pana w sklepie, że te są szybsze od poprzednich
Nie znam się na sprawach technicznych, ale chciałabym kupić rolki wygodne, porządne i pojeździć na nich kilka lat (bo nie jeżdżę ani jakoś bardzo często, ani regularnie).
Dziś znów weszłam na forum, aby ostatecznie (choć to nastąpi pewnie w sklepie po przymierzeniu Powerslide'ów, na których dostawę czekam) zdecydować, czy na pewno wezmę Powerslide Phuzion 3, bo już się serio nastawiam, że to będą one.
I właśnie, w większości postów czytam sugestie, aby kupować Rollerblade'y. Mało macie tu konkretnych informacji o PS.
Czy Panowie (bo Was posądzam o lepszą znajomość techniczną sprzętu
Będę bardzo wdzięczna za pomoc, bo przeglądaniem postów jestem już zmęczona, a nie mogę znaleźć jasnych odpowiedzi na moje pytanie (o wymienionych modelach PS prawie nic tutaj nie ma...)
frrr