Co do reklamy to wiem, że jest kilka osób, które mogłyby się tego podjąć.
Proponuje, żeby najaktywniejsze osoby niebawem się spotkały(np Alandy, Kajman, Ariel i Sławek, ja też
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave
Mógłbyś napisać konkretniej o jaką pomoc chodzi?skeler pisze:organizatorzy Masy robia to do czego maja pomoc - gdyby znalazla sie wieksza grupa wrotkarzy zaangarzowanych w organizacje, to ich postualty mogly by nawet byc glownymi haslami przejazdu
pomoc przy formalnosciach (pisanie i noszenie pism do urzedow w odpowiednich terminach);Ariel pisze:Mógłbyś napisać konkretniej o jaką pomoc chodzi?
Czy Masa od razu musi być z postulatami i hasłami, czymś w rodzaju demonstracji? Pytam o to, bo na rowerowej Masie spotkałem się z "wycieczkami" politycznymi.
nie chodzi o unikanie konkretów, tylko o brak czasu.skeler pisze:zaczalem pisac o konkretach, co jest do zrobienia, i sie cisza zrobila w temacie...
Też bym chciał, żeby było neutralnie. Ale z własnego doświadczenia wiem, że z tą neutralnością na Masach to - delikatnie mówiąc - bywało różnie. Jeśli jakaś partia będzie popierać Masę, to na pewno nie za darmo.od polityki nie da sie uciec. Ja jedynie staram sie, zeby bylo w miare neutralnie
No co Ty? Przecież to przejazdy spacerkiem, na luzie, bez pomiarów wzrostu i zgniatania (no chyba, że się jakiś samochód trafi, to z miejsca jest miażdżonyAdek pisze:A od ilu lat ... można jeździć?