Regulamin: http://www.wrotkarstwo.pl/konkurs.pdf
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave

Może być, ale z uwagami jak w regulaminie. Logo nie może być w formie cyfrowej.pencammm pisze:Może to być jakaś prezentacja?
wyrażnie pisze w regulaminie, gdzie wstawiać zdjęcia, a gdzie filmy ;DHerb pisze:Być może jestem tzw. ciemny, ale nie widzę możliwości dodawania zdjęć do już istniejących galerii.
Jedyny sposób by wrzucić zdjęcie to utworzenie nowej galerii samemu. Zrobiłem tak:
-utworzyłem galerię "Konkurs Zico Racing - 5 lecie" mając nadzieję że BYĆ MOŻE zdjęcie trafi do własciwej
-zrobiłem upload
Grafika czeka na akceptację.
Nie e.Machal1995 pisze:jeżeli wstawiasz "coś" to przecież w opcjach dodawania jest, do jakiej galeri chcesz to dodac
zico pisze:Jakby był problem z grafikami - można na e-mail zico poznan.home.pl
Cierpliwość. Jutro zostanie wszystko uruchomione wraz z regulaminem głosowania.Ewski9 pisze:Witam,
Wstawiłem film pt " Ewski dla Zicoracing" ale czekam na akceptację 2 dni czy to normalne ?? dodałem go do działu " Konkurs Zico 5lecie". Mam pytanie czy mam go inaczej gdzieś dodać czy poprostu jeszcze ubzroić się w cierpliwość ?;>
Pozdrawiam,
Ewski
Dopiero po zakończeniu głosowania będzie możliwość zobaczenia kto i na co głosował.Machal1995 pisze:a czy liczba głosów bedzie widoczna ?