Ty się nie zastanawiaj!TeeeX pisze:Przez was zacząłem się zastanawiać czy wystartować.![]()
W 3h chyba bym jakoś dojechał.
Link masz tutaj: http://www.maratonsierpniowy.pl/, a wczoraj się wygadałeś że w tym czasie masz urlop więc nie masz wymówek
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave
Ty się nie zastanawiaj!TeeeX pisze:Przez was zacząłem się zastanawiać czy wystartować.![]()
Na pewno dasz radę przejechać w trzy godziny 42km 195m. Wystarczy, że pojedziesz ze średnią prędkością 15-16 km/h - a z taką prędkościa (a często nawet większą) poruszają się na rolkach np. różne lalunie w pełnym makijażu, odlotowym stroju, z najnowszym telefonem przyklejonym do ucha i paplające bez końca z "psiapsiółką"TeeeX pisze:Przez was zacząłem się zastanawiać czy wystartować.![]()
Doody ma rację. Ty się nie zastanawiaj! Ty się zapisuj!!!Doody pisze:Ty się nie zastanawiaj! (...)TeeeX pisze:Przez was zacząłem się zastanawiać czy wystartować.![]()
Hmmmm ... nigdy nawet nie wpadło mi do głowy pytanie czy na którymś z maratonów będzie szatnia. Uwierz - nie będzie Ci potrzebna.konrad654 pisze:1. Szatnie jak tam wyglądają ? Są na stadionie ?
Chipa w zależności od rodzaju: zakładasz na kostkę (gdy jest na opasce), montujesz między sznurówki lub po prostu przyklejasz do buta (jeśli jest pasywny - jednorazowy). Instrukcję dostaniesz zapewne w pakiecie startowym, a na miejscu będzie mnóstwo osób które będziesz mógł zapytać.konrad654 pisze:2. Ten chip jak się montuje tz. jak go przymocować tak, aby zaliczało czas wiem, że na kostce, ale chipem do prawej, lewej czy na przód buta strony ?
ok dzięki, bo tam czytam ten regulamin i chce mniej więcej wiedzieć co i jakDoody pisze:Hmmmm ... nigdy nawet nie wpadło mi do głowy pytanie czy na którymś z maratonów będzie szatnia. Uwierz - nie będzie Ci potrzebna.konrad654 pisze:1. Szatnie jak tam wyglądają ? Są na stadionie ?
Chipa w zależności od rodzaju: zakładasz na kostkę (gdy jest na opasce), montujesz między sznurówki lub po prostu przyklejasz do buta (jeśli jest pasywny - jednorazowy). Instrukcję dostaniesz zapewne w pakiecie startowym, a na miejscu będzie mnóstwo osób które będziesz mógł zapytać.konrad654 pisze:2. Ten chip jak się montuje tz. jak go przymocować tak, aby zaliczało czas wiem, że na kostce, ale chipem do prawej, lewej czy na przód buta strony ?
Ehhh ... często bywam i zawsze mam ze sobą sprzęt ale albo deszcze, albo mam grafik strasznie napięty - już się z 10razy przymierzałem żeby z wami pojeździć i ciągle coś...waluś pisze:P.S. Kiedy do poznania zawitasz?
Racja - tym bardziej że na 100% zrobisz te 42 km - czas za pierwszym razem jest nie ważny.Toudi pisze:Chyba trochę nadmiernie kombinujesz.
No nie no żartuje sobie teraz. Planuje 42km oczywiście.Toudi pisze:Toudi napisał(a):Chyba trochę nadmiernie kombinujesz.
ja chyba też sobie przejadę te 42km, bo 21 to mnie się wydaje strasznie szybko zleciDoody pisze: Racja - tym bardziej że na 100% zrobisz te 42 km - czas za pierwszym razem jest nie ważny.