starte kolko pomocy co robic:/
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave
- nortH
- Jeżdżę od: 02 sty 2010
starte kolko pomocy co robic:/
mam kolejne pytanie po 2 dniach jazdy na rolkach zaowazylem ze przednie koleczko w prawiej rolce zaczyna mi sie po prostu rozsypywac
nie jezdzilem po jakims dziadostwie zaliczylem choprzowski park wiadomo super rownej powiezchni tam nie ma ale zeby po 2 dniach mi sie kolko rozsypywalo lol mam k2 exo 2.1 wiec tez nie sa to rolki za 150 zl z supermarketu:/ nie wiem co robic czy do reklamacji leciec czy cos pomozcie(chyba ze teraz takie dziadoskie koleczka robia
) zaznacze ze we wczesniejszych rolkach kolka wytrzymaly mi 4 lata i to przy bardzo hardcorowej jezdzie 
- tomekfor
- Czterokółkowiec
- Kontakt:
But może był i dobry, ale kółka często teraz dają badziewne. Zamiast ścierać się ładnie, to krusza się i łamią. Myslę, że z powodu małej wytrzymałości na działania mechaniczne np.boczne siły, uginanie się. Pytanie jest jeszcze ile wazysz?
P.S.Na reklamacje bym nie liczył. Kiedyś reklamowałem przekoszone płozy w moich hokejówkach bauer'a. Dostałem odpowiedź, że reklamacji mi nie uznają bo slajdowałem po rurkach (w życiu tagiego czegoś nie zrobie-nawet nie było zadrapań między kółkami) oraz że źle zapinałem klamry - to mnie rozbroiło bo wiadomo, że w hokejówkach nie ma klamer
P.S.Na reklamacje bym nie liczył. Kiedyś reklamowałem przekoszone płozy w moich hokejówkach bauer'a. Dostałem odpowiedź, że reklamacji mi nie uznają bo slajdowałem po rurkach (w życiu tagiego czegoś nie zrobie-nawet nie było zadrapań między kółkami) oraz że źle zapinałem klamry - to mnie rozbroiło bo wiadomo, że w hokejówkach nie ma klamer
- nortH
waze 75 kg roleczki mam do 90 kg wiec jest zapas 15kg rolki oddane do reklamacji kolo w sklepie zrobil oczy jak 5 zl jak zobaczyl koleczka i sam byl zaskoczony ze po 3 dniach jazdy a 5 od zakupu rolek az tak sie zjechaly:/
bede walczyl o swoje bo przeciez nie kupilem rolek zeby kolka wymieniac co 2 tygodnie w starych bauerach fx1 przez 4 lata jezdzilem na tych samych kolkach i nie bylo z nimi zadnego problemu
bede walczyl o swoje bo przeciez nie kupilem rolek zeby kolka wymieniac co 2 tygodnie w starych bauerach fx1 przez 4 lata jezdzilem na tych samych kolkach i nie bylo z nimi zadnego problemu
rower,snowboard,roleczki czego chciec wiecej:D:D
- nortH
nio mam nadzieje ze firma k2 stanie na wysokosci zadanie i sie nei osmieszy jakas chora wymówka
jezeli tak zrobia nigdy juz nic tej firmy nie kupie i bede stanowczo odradzakl kazdemu znajomemu zakupy rzeczy ze znaczkiem k2 nio ale nie ma co narazie gdybac zobaczymy cio i jak 
- nortH
nio normalnie padne ze smiechu kolo rzeczoznawca uznal ze poprzez sciagniecie hamulca mi sie kolka rozsypaly buahahaha poza tym napisal ze czesci ruchome nei podlegaja gwarancji to tak jakbym kupil samochod w ktorym rozsypie mi sie kolo i nie mogl go w serwisie wymienic koles nei ma zielonego pojeciao rolkach mysli ze na 5 letnie dziecko trafil ktore uczy sie dopiero jezdzic
jak sie wkurze to przejade si edo tego serwisu i mu strzele baranka jak wczoraj zidane na meczu
narazie pisze odwolanie jutro je zawoze i replay bo przeciez sie k2 osmieszylo

- zico
- Admin
- Moje rolki: SR Tarrega
- Jeżdżę od: 12 sty 1994
- Kontakt:
Podaj proszę model rolki i nazwisko tego kolesia, nr protokułu reklamacyjnego no i Twoje dane, najlepiej na private - rozumiem, że kupiłeś w Intersporcie (stary Maks Sport) w Sosnowcu. Jeśli tak, jest duża szansa na załatwienie tej reklamacji. Akurat znam właścicieli Intersportu, którzy są m.in. dystrybutorami K2.
Serdecznie pozdrawiam,
Jakub "Zico" Ciesielski
http://www.wrotkarstwo.pl - jazda na rolkach: Twoje pierwsze źródło informacji
http://www.zicoracing.com - sklep z rolkami
Jakub "Zico" Ciesielski
http://www.wrotkarstwo.pl - jazda na rolkach: Twoje pierwsze źródło informacji
http://www.zicoracing.com - sklep z rolkami
nortH, taka mała informacja co do Twoich rolek, bo mam takie same
Dzisiaj (po ok. 15 jazdach 2 godzinnych) zauważylem, że WRESZCIE przestały mi skrzypieć buty. Wydawały odgłos jakbym szedł po śniegu przy ostrym mrozie. Nawet jedne dzieciaki, które mijałem, poleciły mi: "trzeba nasmarować"
No ale problem z głowy!
Walcz o swoje, nie poddawaj się! Ja atualnie toczę bój ze sprzedawcą z Allegro, którego ładowarki nie ładują akumulatorów takich, jak podane w opisie aukcji. Kontaktowałem się z organizacjami konsumenckimi i oferują swoją pomoc w całej sprawie.
Więc trzymam kciuki za Twoją sprawę
Walcz o swoje, nie poddawaj się! Ja atualnie toczę bój ze sprzedawcą z Allegro, którego ładowarki nie ładują akumulatorów takich, jak podane w opisie aukcji. Kontaktowałem się z organizacjami konsumenckimi i oferują swoją pomoc w całej sprawie.
Więc trzymam kciuki za Twoją sprawę