Ha! Właśnie będzie koszulka z takim hasłem dla freestyle`owców Oczywiście bez ofermy... Ale jeśli chcesz, można zrobić koszulkę specjalnie dla Ciebie, wersję Limited Edition
suuuuperrrrr:) bardzo mi się podobają projekty, a ja ... zażyczyłabym sobie, jeśli to możliwe, jakiś napis z SHORT-TRAC'kiem z jasnych chyba przyczyn:) cos w tym stylu:
- This is Short-Track
- Go fast, turn left
- Nothing compears to Short-Track
- Second place is the firts loser
ahas i Zico baaaardzo dziękuję za vlepki, juz doszły napewno się nie zmarnują
pozdro.
To hasło mi się baaaardzo podoba!!!
A mi jakoś bardziej podobają się hasła w języku polskim, wtedy wiadomo, że to "nasza" produkcja, a nie kupiona gdzieś za granicą koszulka...
Bartek, jak najbardziej się z Tobą zgodzę! Dobrze, że adres strony będzię na koszulce. Inline skating jest bardzo dobrą nazwą. Wiesz, można napisać coś w stylu "jazda na szybkich wrotkach to zajebista sprawa":)
I jest hasło jak najbardzie po polsku:)
Trudno coś wymyśleć... Mogę walnąć tradycyjnie z logiem i z hasłem "jeździj z nami" pod spodem http://www.wrotkarstwo.pl i już. Ale ktoś inny będzie chciał coś innego i trzeba się z tym pogodzić
A dla mnie jeździj z nami + adres strony są jak najbardziej ok. Dla siebie dorzuciłbym jeszcze hasło, które wybrałem z propozycji Pati i byłoby super. Ale co z tego wyjdzie to w dużej mierze zależy od Ciebie i producenta...