Trening w Warszawie nad Wisłą
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave
-
izsi009
- Jeżdżę od: 02 sty 2010
Słuchajcie! czy ktoś mieszka na bielanach? mogę przyjechać do parku brudnowskiego w czwartek,niedziele,albo do parku moczydło,chciałabym z kimś pojeździć
,mogę podać nr.na GG lub telefon ale na prywatny adres, nie hamuje,troche skręcam,jeżdże głównie prosto,mile widziane drzewa
. Może ktoś wie gdzie na bielanach można jeździć,ja koło cmentarza wawrzyszewskiego w takiej uliczce jeżdżę- 2 samochody/h
- uka
- Główny ortograf
Izsi, nie wiem, jak wygląda teraz park w okolicach skrzyżowania Duracza ze Staffa. Może się nada. Jakieś 2 lata temu była tam fajna nawierzchnia na ścieżkach. Jako początkująca polecam nie tylko jazdę po dróżkach, ale i po jakimś placyku czy boisku z dobrą nawierzchnią.izsi009 pisze: Może ktoś wie gdzie na bielanach można jeździć,ja
pozdrawiam i czekamy na Ciebie na następnym spotkaniu!
-
Alandy
- Ścigant 4x100mm
trening o 19(właściwie o 19.30
w składzie ja, Ariel i Kajman doszedł do skutku i był całkiem udany
klimat do jazdy był ciekawy bo po drugiej stronie wisły nie dalej jak kilometr szalała burza z piorunami i błyskawicami a my spokojnie wykręcaliśmy kolejne kilometry
tylko wiatr dawał sie dosyć mocno we znaki
spotkaliśmy nowe potencjalne forumowiczki( by the way - panie Prezesie, prosimy o troche wlepek
- jedna z nich miała dosyć groźnie wyglądający upadek bo jak stwierdziła, zapatrzyła się
na... mnie
mam nadzieje ze to tylko stłuczenie i obejdzie sie bez interwencji chirurga...
klimat do jazdy był ciekawy bo po drugiej stronie wisły nie dalej jak kilometr szalała burza z piorunami i błyskawicami a my spokojnie wykręcaliśmy kolejne kilometry
tylko wiatr dawał sie dosyć mocno we znaki
spotkaliśmy nowe potencjalne forumowiczki( by the way - panie Prezesie, prosimy o troche wlepek
mam nadzieje ze to tylko stłuczenie i obejdzie sie bez interwencji chirurga...
"MYŚLĘ WIĘC JEŻDŻĘ"