Jestem nowy na tym forum, a również początkujący w jeździe na rolkach. Zauważyłem dość liczną ekipę z Poznania, więc pozwoliłem sobie na otwarcie tematu zakupów w Poznaniu, może inni też skorzystają.
Załapałem wrotkowego bakcyla na pożyczonym sprzęcie, teraz czas, żeby kupić sobie coś lśniącego i nowiutkiego
Szukam rolek rekreacyjnych, najchętniej do 400 złotych, Salomon, K2, Roces lub Rollerblade. Zwiedziłem na razie tylko poznańskie centra handlowe no i:
Stary Browar, Artmania: porażka, rolek praktycznie nie ma (jakieś 3, czy 4 modele)
King Cross, Pink: nie wiem, o co chodzi, sklep wygląda tak, jakby miał być wkrótce zamknięty; rolek więcej, dużo K2, ceny jednak dość wysokie na mój gust.
M1, Intersport (tak się chyba ten sklep nazywa): największy (jeśli chodzi o centra) wybór rolek i też sympatyczna obsługa, byłoby z czego wybrać.
Powiedzcie gdzie są w Poznaniu inne sklepy, gdzie wybór rolek i akcesoriów jest naprawdę duży, fachowa obsługa (nie wciskająca jakichś turbo bajerów początkującemu) no i do tego atrakcyjne ceny. Wiem, wiem, "takie coś to tylko w Erze"
Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc.