uka pisze: Fajnie, że zamiast NWM mamy podejście "my way or no way". Rozumiem, że jak nie będzie sportu w celach, to koledzy jeżdżący wyczynowo do stowarzyszenia nie wejdą. I hokeiści też nie.
Wydaje mi się że sformułowanie że : "mamy podejście "my way or no way"" jest troche na wyrost, przeciez w tym temacie chodzi o to aby każdy mogł wyrazić swoją opinie, nie każdy musi się z nią od razu zgadzać, na tym polega dyskusja na wymianie zdań bez wyciągania pochopnych wniosków i oceniania że podejscie jest złe.
Ja wyraziłam tylko swoją opinie, rozumiem że o to chodzi w tym temacie aby poznać opinie innych osób, chociaż może opacznie zrozumiałam słowa: "poddaję pod dyskusję" albo "komentować do woli proszę".uka pisze:
Poddaję pod dyskusję moje propozycje ubrania pomysłów Alandy'ego w nieco bardziej sformalizowany i ukwiecony język. Komentowac do woli proszę Smile
§ 6. Celem Stowarzyszenia jest:
1. dążenie do zwiększenia popularności/powszechności uprawniania sportów wrotkarskich w Polsce, przede wszystkim poprzez promowanie rolkarstwa jako dyscypliny sportu i podejmowanie działań zmierzających do rozwoju infrastruktury niezbędnej do jego uprawiania...