pozdrawiam
jakie łożyska jakie rolki jakie kółka??????
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave
- koziar2
- Redaktor wrotkarstwo.pl
- Moje rolki: Rollerblade Twister III
- Jeżdżę od: 01 maja 2006
- Kontakt:
Powiem tyle - taki juz urok tych rolekk_e_i pisze:Witam
Mam jeszcze jedno pytaniekupilem rolki K2 exo 2.1, i po dwoch dniach jazdy jeden but zaczal piszczec, piszczy ten plaskik przy bucie czy tak moze sie dziac czy jest to jakis blad? czy oddac to na gwarancje czy moze sie to wyrobi? na poczatku pylu all ok jezdzily cichutko ale teraz strasznie halasuje :/
Witam
to może i mnie ktoś pomoże...tak się rozbrykałam zimą na łyzwach, ze nie pozostaje nic innego jak kontynuować wiosną rolki...i to nie ma być raz na miesiąć ale przynajmniej ze 2 razy w tyg. więc zalezy mi żeby rolki trochę posłuzyły...wprawdzie wyczynowcem nie jestem i nie przewiduje jazdy na rurach itp...ale nie chcę też kupić jakiegoś kiczu...problem polega na tym , że potrzebuję rolek w miarę szybkich (ale nie za szybkich, żebym mogła nad nimi zapanować) zwrotnych i dla masy ciała 50 kg
...jak dla mnie rozmiary kółek łożyska itp to czarna magia więc może ktoś mi pomoże?
pozdrawiam i czekam na odp 
to może i mnie ktoś pomoże...tak się rozbrykałam zimą na łyzwach, ze nie pozostaje nic innego jak kontynuować wiosną rolki...i to nie ma być raz na miesiąć ale przynajmniej ze 2 razy w tyg. więc zalezy mi żeby rolki trochę posłuzyły...wprawdzie wyczynowcem nie jestem i nie przewiduje jazdy na rurach itp...ale nie chcę też kupić jakiegoś kiczu...problem polega na tym , że potrzebuję rolek w miarę szybkich (ale nie za szybkich, żebym mogła nad nimi zapanować) zwrotnych i dla masy ciała 50 kg
- koziar2
- Redaktor wrotkarstwo.pl
- Moje rolki: Rollerblade Twister III
- Jeżdżę od: 01 maja 2006
- Kontakt:
Rollerblade, K2, Salomon ... z tego cos powinnas wybrac dla siebie (jest bardzo duzo badziewia na rynku ale lepiej kupic cos firmowego), fitness/jazda rekreacyjna. Kolka ok 80mm (78-82 sa przewaznie w tego typu rolkach montowane) twardosc 80-84A. Lozyska ABEC5 lub ABEC7.
No i najwazniejsze to to, zeby byly wygodne
No i najwazniejsze to to, zeby byly wygodne