autor: kmc_ » pt listopada 26, 2010 12:49
A ja dodam co nieco od siebie.
Co do lodowiska na majowym(czyli NARESZCIE jakiś obiekt koło mnie- teraz to ja bede jaśnie pan gospodarz:D) Odwiedziłem je w środe podczas jednej z pojazdówek na rowerze i po krótkiej rozmowie z jakimś człowiekiem znajdującym sie na placu budowy (niestety nie jestem pewien kim był i jak bardzo wiarygodne informacje mi przekazał, nie pytałem o tytuł:D) powiedział, że ze względu na deszcze (poniedziałkowe, wtorkowe i po trochu też środowe) plan troszeczke się obsunął i otwarcie planowane jest raczej na sobote a nie piątek co nie zmienia faktu, że planuję około godziny 12 wybrać się na lodowisko i upewnić się co do pozyskanych informacji o czym oczywiście was powiadomie (nie pozwole wam jechać na marne, spodziewajcie sie wiadomości ok 13;))
Co do drugiego napoczętego tematu to znaczy sklepu hokejowego który zaiste jest wspaniały;) to po dzisiajesczej krótkiej rozmowie z panią ekspedientką dowiedziałem się(dość mętnie wiec głowy za tą inf. nie dam sobie uciąć) że ów sklep w trakcie sezonu przenosi się z częścią asortymentu na wspomniane przez Adama lodowisko na Majowym co cieszy mnie niesamowicie. Dowiedziałem się także o czymś w rodzaju rekrutacji osób pragnących rozpocząć przygodę z hokejem ale to był bardzo bardzo przelotny temat więc za niego tym bardziej nie dam sobie głowy uciąć:D W każdym razie w miarę uzyskanych informacji postaram się je przekazywać;)
Wyszło troche długo ale mam nadzieje wyczerpująco, do zobaczenia na łyżwach;)
Edit:
Z lekkim opóźnieniem ale potwierdzam wczorajsze informacje. Kiedy zjawiłem się na lodowisku okazało się, że tafla jeszcze nie była wylana więc dzis nie ma co liczyć na jazde. Jutro rano wybiorę się ponownie:)
Jakie znowu hamulce?